Blog

Design System Safari bij DSW

Voor deze tweede Design System Safari mochten wij een kijkje in de keuken nemen bij zorgverzekeraar DSW. Wij gingen aan tafel met Rick (Design en Development), Marieke (Design), Bert (Design en Development), en Daniel (Developer / Architect) en vroegen hen alles over het DSW Design System ‘Daisy’. De dag van deze safari is een spannend moment voor het team, namelijk de release van hun eerste alpha versie!

Lees volledig artikel

Design System Safari bij Priva

Sinds een half jaar is het UX team bezig met het opzetten van een Priva-breed Design System. Wij hadden de mogelijkheid om Tristan (UX), Peter (Front-end Developer) en Margina (Design System Owner) te interviewen en ze alles te vragen over hun Design System. Hoe ze begonnen zijn, de tooling die ze gebruiken, de adoptie en hun plannen voor 2019. Hun belangrijkste tip? Vier vooral ook je successen!

Lees volledig artikel

Angi Studio op Medium

4 principes om een ‘prototyping mindset’ je eigen te maken

Veel projecten starten met dezelfde valkuil: we gaan pas beginnen als we de beste oplossing hebben gevonden. Om daar te komen wordt er eerst veel over gesproken, er worden plannen gemaakt en vervolgens wordt er een businesscase geschreven die alles dichttimmert.

5 lessen die wij leerden na een Google Ventures Sprint voor onszelf

Het herontwerpen van je eigen site is de allermoeilijkste opdracht voor veel ontwerpers. Meestal stel je het zo lang mogelijk uit of je maakt het veel groter dan nodig. Het eindigt meestal met veel frustratie 😫. Herkenbaar? Deze keer moest het echt anders gaan voor Angistudio.nl.

Innovation in content

A Dutch newspaper publisher, targeting entrepreneurs in the manufacturing industry, contacted Angi Studio as they were looking for opportunities to innovate and experiment with their website. What followed was a design sprint that started out as an experiment for a new website and ended up in something much more valuable.

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Tijd teveel, beklijk onze privacyverklaring