Design Sprint

Een Design Sprint is dé manier om nieuwe concepten te ontwikkelen en direct te valideren met gebruikers. Met deze methode, ontwikkeld door Google Ventures, beperken we maanden werk tot slechts 5 dagen. Hoe groter de uitdaging, hoe beter de sprint.


Hoe ziet een sprint er uit?

Een Design Sprint is een intensieve week met elke dag een ander thema, waarin we op dag 5 een volledig nieuw concept testen met gebruikers. Twee facilitators van Angi zijn betrokken bij elke stap van het proces en draaien zo mee als volwaardig teamlid. Daarnaast zullen zij het team helpen met het realiseren van het prototype en het uitvoeren van userchecks.

Waarom een Design Sprint?

Conceptontwikkeling is iets dat weken of zelfs maanden in beslag kan nemen. Maar waarom zoveel kostbare tijd besteden, zonder te weten of je de juiste kant op gaat? Fail fast, learn faster. Een sprint geeft je de kant om risico’s te nemen en je meest gedurfde ideeën te testen met de markt.

Doordat we de sprint samen doen, ontwikkelen we een concept wat uit het hart van de organisatie komt. Er is namelijk niemand die een organisatie beter kent dan haar medewerkers.

Wat zijn de resultaten?

We testen altijd een high-fidelity klikbaar prototype. Geen wireframes of paper prototype. Zo komen we zo dicht mogelijk bij de echte ervaring.

We faciliteerden al meer dan 40 Design Sprints voor uiteenlopende klanten al International Baccalaureate, SNS Bank, Proagrica, PEP, Pronexus en Reed Business.

Van jou nodig

7 experts en 1 decider, 5 volle dagen

Wat krijg je

  • Concept wat écht bij jou past
  • Betrokken team intern, wat het concept draagt
  • High-fidelity klikbaar prototype, gevalideerd met gebruikers
  • Rapportage met bevindingen

Wat kost het?

v.a. € 12.000


En daarna?

De inzichten van de testdag stellen je in staat om keuzes te maken en weet je precies hoe je verder moet gaan. Met een vervolg sprint kun je je concept nog verder verfijnen of het is een mooie springplank om het concept écht uit te werken


Nieuw concept wilt ontwikkelen in 5 dagen? Onze facilitators denken graag met je mee.

Anna
Esther
Matthijs

#workhard­playhard

Volg ons op