Toestemmingsverklaring Onderzoek

Wat leuk dat u meedoet aan ons interview. Het onderzoek wordt door ons, Angi Studio, uitgevoerd voor onze opdrachtgever. De gegevens uit het interview worden gebruikt om de producten en dienstverlening van onze opdrachtgever te verbeteren. Graag laten we u weten hoe zo’n onderzoek er precies uit ziet, wat wij met de onderzoeksresultaten doen en hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

Hoe ziet een onderzoek er uit?

Bij een onderzoek zijn we benieuwd naar uw motivatie en gedrag omtrent het onderwerp of product dat getest wordt. Een interview bestaat vaak uit een deel met vragen en een deel waarbij we kijken naar een prototype. Mogelijk vragen we u om uw scherm te delen, zodat we daar samen met u doorheen kunnen lopen. Voor een onderzoek hoeft u niks voor te bereiden. Wel is het belangrijk dat u een computer of laptop heeft met een werkende webcam, microfoon en geluid.

Uw deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. U kunt (ook na akkoord met deze voorwaarden) op elk moment tijdens het interview, zonder opgaaf van reden, besluiten het interview te verlaten.

Ook voor u als respondent is het belangrijk vertrouwelijk om te gaan met hetgeen dat u in het onderzoek hoort en ziet. We vragen u geen schermafbeeldingen of andere opnames te maken.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

Na het onderzoek anonimiseren wij de meegeschreven tekst en zetten dit in een onderzoeksprogramma, waar we alle gegevens van een onderzoek bij elkaar verzamelen. Hier kunnen wij het onderzoek analyseren, er conclusies uit trekken en dit vertalen naar een praktisch advies voor onze opdrachtgever. De verworven informatie wordt gebruikt om de producten en diensten van de opdrachtgever van Angi Studio te optimaliseren.

Hoe gaan wij met uw persoonsgegevens om?

Wij vinden het belangrijk om uw privacy te waarborgen. Daarom hanteren wij de volgende principes:

 • De opname van het interview en overige informatie die u aan ons verstrekt tijdens de werving en uitvoering van dit onderzoek zijn alleen voor intern gebruik van Angi studio en haar opdrachtgever. Uw persoons- en contactgegevens worden dus niet gedeeld of openbaar gemaakt.
 • We gebruiken uw contactgegevens alleen om de afspraak voor het onderzoek in te plannen, deze afspraak te bevestigen en om na afloop van het interview de incentive met u te delen.
 • In onze rapporten gebruiken we mogelijk quotes, deze data verwerken we anoniem en is niet op u als persoon terug te leiden.
 • Alle data verzameld tijdens het onderzoek wordt geanonimiseerd opgeslagen op een beveiligde locatie. Na afronding van het onderzoek verwijderen we alle niet geanonimiseerde gegevens.
 • Mocht u in de toekomst uw toestemming in willen trekken, neem dan contact op met  [email protected] . Wij zullen vervolgens alle informatie die we nog van u hebben verwijderen uit onze systemen.

  Voor meer informatie kunt u ons privacy beleid ⇗ bekijken

  contact

  Heb je een leuk idee of wil je even sparren?

  Wij denken graag met je mee.
  Neem gerust contact op met Anna.

  Plan een gesprek