Workshops

Kennis delen doen we graag! Meld je aan voor één van onze gratis Meetups of bekijk de mogelijkheden voor een Incompany Workshop.

Eerstvolgende Meetups

Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij met onze groep ‘Den Haag Lean UX‘ een ThirstyThursday over onderwerpen als Design Sprints, Scrum, Design Systems en meer. En elke eerste dinsdag van de maand organiseren wij een meetup in Amsterdam met onze tweede groep ‘Amsterdam Code+Design Community‘.

👩‍🎓

Gratis kennis

🍕

Gratis pizza

🍺

Gratis bier

Incompany Workshops 👩‍🏫

Taster workshop 'Lean Experiments'

Taster workshop ‘Lean Experiments’

Bij het ontwikkelen van producten gaat het niet langer om een ‘goed’ of ‘mooi’ product, het gaat om het juiste product. 80% van alle productideeën faalt omdat deze niet aansluiten bij gebruikers. Het is dus essentieel om aannames over jouw gebruikers te blijven toetsen. En niet alleen, maar als team. Lean Experiments kunnen je hier bij helpen.

Meer over deze workshop
Design Sprint - Crash Course

Design Sprint – Crash Course

In 1 intensieve dag leren we je hands-on alles over het Design Sprint proces waarmee we al meer dan 50 innovatieve concepten ontwikkelden samen met klanten als SNS Bank, International Baccalaureate, Proagrica, Pronexus en Reed Business.

Meer over deze workshop
Design System Taster Workshop

Design System Taster Workshop

Get your team up to speed and show stakeholders the benefits of having a Design System. A three-hour workshop specialized to your organization

Meer over deze workshop

Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Tijd teveel, beklijk onze privacyverklaring