Menu

Samenwerken met Angi Studio? Neem contact op met Anna via 070 - 2042446 of stuur een mail.

Adresgegevens
ILSY-plantsoen 1 BIS
2497 GA Den Haag

Sluiten

Case

Gemeentezaken snel en eenvoudig regelen


De website van gemeente Den Haag is volledig vernieuwd. Het doel? Sneller informatie vinden en online eenvoudiger gemeentezaken regelen. Wij verzorgden het nieuwe ontwerp en bouwden de front-end volledig conform webrichtlijnen versie 2.

Taakgericht navigeren

Voor welke informatie komen inwoners van Den Haag naar de website van hun gemeente? Dit is de basis voor de nieuwe navigatie. Met de belangrijkste taken direct in beeld hoef je niet te zoeken. Paspoort vernieuwen of parkeervergunning aanvragen is zo geregeld.Minder is meer

Door alle afleiding te verwijderen kan de bezoeker volledig focussen op de content. We namen afscheid van het menu en de complexe navigatie aan de linker kant. Minder is meer.

Echt Den Haag

De prachtige identiteit van de stad kreeg de online doorvertaling die het verdient. Sterk, herkenbaar en vooral écht Den Haag.

Voor iedereen toegankelijk

Den Haag streeft naar een optimale gebruikerservaring voor alle bezoekers. De front-end is daarom volledig ontwikkeld én getest conform webrichtlijnen versie 2. Zo kan iedereen gemakkelijk zijn zaken online regelen, met of zonder beperking.

Als één team voor het beste resultaat

Een website verbeteren zoals die van gemeente Den Haag, met gemiddeld 500.000 bezoekers per maand was nooit gelukt zonder een goede samenwerking. Samen met Incentro, Presenter en gemeente Den Haag vormden we 1 scrumteam. In 3 sprints van 2 weken realiseerden we samen de vernieuwde website. En wat zijn we trots!