icon

Growth Workshop

Ontdek samen met je team hoe je onbenutte groeikansen identificeert. Leer van onze ervaringen uit de praktijk.

€499,-

Growth Opportunity Scan: de kunst van succesvolle marktsegmentatie
Growth Opportunity Scan: de kunst van succesvolle marktsegmentatie
Download whitepaper

 

Richt jouw team zich op de meest veelbelovende kansen? In deze in-company workshop ontdek je hoe klantgericht marktonderzoek jouw organisatie kan versterken en hoe je zorgt dat waardevolle inzichten niet onbenut blijven. We leggen hierbij de nadruk op het verbinden van onderzoek met jouw bedrijfsdoelen en strategische visie.

Deze workshop geeft je een praktische inkijk in het identificeren van kansen en het benutten van waardevolle inzichten. Leer op een laagdrempelige manier hoe klantgericht marktonderzoek een krachtige drijvende factor kan zijn voor groei.

 

Wat je kan verwachten

icon
Hoe werkt deze aanpak? Waar traditioneel onderzoek zich voornamelijk richt op kleine verbeteringen van bestaande producten, kijken wij op een grotere schaal naar onderbediende klantbehoeftes. Tijdens de workshop delen we de principes van deze methode.
icon
Cases uit de praktijk Samen analyseren we onze cases: hoe ontdekten andere bedrijven hun groeikansen? Ook vertellen we hoe je een werkwijze opzet om klantgerichte strategieën te ontwikkelen en experimenten.
icon
Toepassing in jouw organisatie We geven antwoord op de meest gestelde vragen over de Growth Opportunity Scan en bekijken hoe we groeikansen kunnen identificeren en adresseren in jouw specifieke context.

 

Dit levert het op

Tijdens deze workshop krijg je samen met je team een verfrissende kijk op marktonderzoek. Dankzij onze voorbeelden uit de praktijk krijg je een helder beeld van het proces en de resultaten. We gaan een stap verder door je handvatten te bieden om daadwerkelijk aan de slag te gaan en inzichten te koppelen aan bedrijfsdoelen, zoals OKR’s en KPI’s. Zo leer je hoe jouw organisatie zich optimaal kan richten op de meest veelbelovende kansen en een klantgerichte strategie ontwikkelt.

 

Wil je meer weten over deze workshop of wat we voor jou kunnen betekenen? Plan nu een kennismakingsgesprek ⇗ van 30 minuten op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

 

contact

Heb je een leuk idee of wil je even sparren?

Wij denken graag met je mee.
Neem gerust contact op met Anna.

Plan een gesprek