icon

Growth Workshop

Verrijk je productstrategie met een innovatieve en groeigerichte benadering. Leer van onze ervaringen uit de praktijk.

€499,-

Growth Workshop - Geef je Innovatie een Growth Boost
Growth Workshop - Geef je Innovatie een Growth Boost
Download whitepaper

 

Is jouw productstrategie wel klaar voor de toekomst? In een constant veranderende markt is innoveren geen luxe, maar een noodzaak. Bedrijven die stil blijven staan, lopen het risico achterop te raken. In deze in-company workshop van 3 uur ontdek je de tools om deze uitdagingen aan te gaan. We duiken in je KPI's en onderzoeken wat ze écht betekenen voor jouw strategie.

Krijg een praktische inkijk in het opzetten van een helder innovatieproces. Samen bouwen we aan een sterke KPI-structuur en brengen we de klantgerichtheid naar een hoger niveau.

Wat je kan verwachten

icon
Jouw ‘North Star’ bepalen Samen identificeren en definiëren we cruciale metrics voor jouw specifieke product of propositie. We verkennen welke 'North Star Metric' duidelijke richting en focus kan geven aan jouw team.
icon
Strategische KPI-structuur neerzetten We verkennen welke meetwaarden essentieel zijn voor het monitoren van de beoogde groei en brengen dit samen in een heldere, gestructureerde KPI-boom.
icon
Marktkansen en segmenten identificeren We gaan aan de slag met het definiëren van klantgerichte behoeften en het beschrijven van marktsegmenten. Dit vormt een stevige basis voor jouw groeistrategie.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor (product)marketeers, productmanagers, innovatiemanagers en propositiemanagers. Voor professionals die zich bezighouden met het ontwikkelen en innoveren van productstrategieën biedt de workshop praktische inzichten en tools om hun doelen effectief te bereiken.

Dit levert het op

Tijdens deze workshop bieden we jou en je team een verfrissende kijk op het ontwikkelen van een effectieve productstrategie. Dankzij onze voorbeelden uit de praktijk krijg je een helder beeld van het proces en de resultaten. We bieden je handvatten om direct aan de slag te gaan en leggen we de link met jullie bedrijfsdoelen, zoals OKR’s en KPI’s. Zo leer je hoe jouw organisatie zich optimaal kan richten op de meest veelbelovende kansen en een klantgerichte strategie ontwikkelt. Kortom, deze workshop is een investering in professionele groei en het succes van het product.