icon

Innovatie Coach: Versnel je Groeitraject

Verrijk jouw team met externe kennis en ervaring. Samen zetten we ideeën om in actie en zorgen we voor tastbare resultaten.

Vanaf €4.999

Van innovatie naar meetbare ROI,
hoe blijf je op koers?
Van innovatie naar meetbare ROI, hoe blijf je op koers?
Download whitepaper

In een constant veranderende markt is innoveren geen luxe, maar een noodzaak. Terwijl je de potentie van de Growth Opportunity Scan ontdekt en benut, kan het een uitdaging zijn om deze inzichten intern te implementeren en te activeren. Daar komt Innovatie Coaching om de hoek kijken.

De Innovatie Coach zorgt ervoor dat inzichten niet onbenut blijven. Samen vertalen we deze naar praktische, effectieve acties binnen jouw organisatie, met focus op directe en meetbare resultaten. Met onze begeleiding worden experimenten niet alleen ideeën, maar concrete stappen vooruit in je groeitraject.

 

Wat je kan verwachten

icon
Scherpere focus, snellere vooruitgang Gebrek aan duidelijke focus stagneert vooruitgang. Als teams steeds van richting veranderen, krijg je weinig gedaan. Met onze methode zet je een structuur op die de business doelen van het bedrijf verbind van strategische visie tot aan de ‘oplossingsruimte’. Zo helpen we jou op koers te blijven.
icon
Van innovatie naar meetbare ROI Onze aanpak is gebaseerd op de Opportunity Solution Tree-methodiek en zorgt voor een naadloze aansluiting tussen je strategische doelen, KPI's (Key Performance Indicators) en de kansen in de markt. Zo wordt jouw route naar succesvolle groei glashelder: iedereen in het team heeft een duidelijk doel voor ogen en kan de voortgang nauwkeurig volgen.
icon
Hands-on aanpak en real-time inzicht in resultaten Als product- of innovatiemanager kan je in real-time kunt zien hoe experimenten bijdragen aan het eindresultaat. Dit stelt je niet alleen in staat om betrokkenheid te stimuleren, maar ook om snel en doeltreffend bij te sturen waar nodig. Leer door te doen met directe resultaten onder begeleiding. Samen creëren we een solide basis voor groei en innovatie binnen jouw organisatie.

 

Dit levert het op

Innovatieprojecten worden efficiënter en effectiever uitgevoerd. Je team is uitgerust met de nieuwste inzichten en methoden voor groei. Er is een duidelijk proces waarbij kansen en experimenten direct gelinkt zijn aan jullie KPI’s en bedrijfsdoelen. Verminder risico's met gevalideerde innovatiestrategieën.

Het doorlopen van dit traject met Angi Studio heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd, richting gegeven en geresulteerd in een goed onderbouwde en getoetste set concepten voor onze innovatiepijplijn. Iedere stap gaf ons meer helderheid en de gelegenheid de organisatie hierin mee te nemen. Het visualiseren van een opportunity solution tree maakt zaken transparant en daarmee makkelijker bespreekbaar met alle stakeholders . - Wanda Bolte , Conceptdeleveloper bij Sdu

Het is fijn dat Angi Studio meteen onderdeel van het team is. Het voelt alsof we eventjes een extra collega hebben die expertise meebrengt die we zelf niet hebben. Het doel was ook altijd om het team het zelf te laten doen, niet: wij vertellen het jullie wel en doe maar gewoon wat ik zeg. Dat was heel fijn. - Yvonne Niesten, Business Manager Online Platform bij Sdu