Jouw Groei is Onze Missie

In een tijdperk van voortdurende verandering en innovatie is het essentieel om niet alleen vooruit te kijken, maar ook actief vorm te geven aan wat er komen gaat. Dat is waar Angi Studio in beeld komt.

Bij Angi Studio kijken we niet alleen naar de toekomst; we bouwen deze samen met jou. Met 25 jaar expertise in marktonderzoek, product design en analytics, zetten we proposities neer die klantwaarde maximaliseren.

Wat onderscheidt ons?

icon
Hands-on aanpak Bij Angi Studio zijn we doeners. Waarom maanden wachten als je in slechts enkele dagen kunt leren? We zetten ideeën snel om in actie. Onze aanpak is erop gericht om met minimale middelen maximale inzichten te vergaren. Door het nemen van kleine, iteratieve stappen helpen we jou om efficiënt je doel te bereiken. Maar wees ook voorbereid op een kritische blik. We dagen je uit, stellen de juiste vragen en denken met je mee.
icon
Van innovatie naar meetbare ROI Onze aanpak is gebaseerd op de Opportunity Solution Tree-methodiek en zorgt voor een naadloze aansluiting tussen je strategische doelen, KPI's (Key Performance Indicators) en de kansen in de markt. Zo wordt jouw route naar succesvolle groei glashelder: iedereen in het team heeft een duidelijk doel voor ogen en kan de voortgang nauwkeurig volgen.
icon
Jouw klant staat bij ons centraal We brengen een externe blik mee, helpen bij het vergroten van klantbegrip en laten je vooral snel leren van de markt. In plaats van enkel te vertrouwen op traditionele onderzoeksmethodes, maken we gebruik van snelle experimenten om te ontdekken wat je klanten drijft, motiveert en waar ze eventueel terughoudend in zijn. We vertrouwen niet blind op want klanten zeggen, maar kijken juist naar hun daadwerkelijke gedrag.

Angi aan het werk

Wat Onze Klanten Zeggen

Dankzij Angi Studio hebben wij op een hele efficiënte manier het één en ander kunnen testen en onderzoeken. Hierdoor voorkomen wij dat wij bij Greenchoice in een project geïnvesteerd hebben, waar de resultaten uiteindelijk niet aansloten bij de doelstellingen. - Ralph Vredenburg , Product & Propostielead bij Greenchoice

Het doorlopen van dit traject met Angi Studio heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd, richting gegeven en geresulteerd in een goed onderbouwde en getoetste set concepten voor onze innovatiepijplijn. Iedere stap gaf ons meer helderheid en de gelegenheid de organisatie hierin mee te nemen. Het visualiseren van een opportunity solution tree maakt zaken transparant en daarmee makkelijker bespreekbaar met alle stakeholders . ” - Wanda Bolte , Conceptdeleveloper bij Sdu

Wij vinden het erg belangrijk om onze producten samen met onze klanten te ontwikkelen. Door samen te werken met Angi Studio kunnen we dit snel, flexibel en met hoge kwaliteit vormgeven. - Maartje Mikx , Propositiemanager Noordhoff Professional

Het is fijn dat Angi Studio meteen onderdeel van het team is. Het voelt alsof we eventjes een extra collega hebben die expertise meebrengt die we zelf niet hebben. Het doel was ook altijd om het team het zelf te laten doen, niet: wij vertellen het jullie wel en doe maar gewoon wat ik zeg. Dat was heel fijn. - Yvonne Niesten, Business Manager Online Platform bij Sdu

Benieuwd naar hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Plan nu een kennismakingsgesprek ⇗ van 30 minuten op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.